Vervoer en begeleiding naar en van een revalidatiecentrum

Trefwoorden:
vervoer, begeleiding, begeleiding bij doktersbezoek
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vervoer en begeleiding naar en van een revalidatiecentrum

Voor een klant ben ik op zoek naar iemand die haar als vrijwilliger wil helpen om van en naar Basalt - een revalidatiecentrum - te gaan in Leiden.

Jouw taak is om de klant te duwen in de rolstoel van het huisadres (er is een lift) naar de regiotaxi die voor de deur stopt. Daarna ga je kosteloos mee met de taxi als begeleider naar het revalidatiecentrum. Vanuit de taxi breng je de klant vervolgens naar de juiste afdeling in het revalidatiecentrum. De klant is vervolgens ongeveer 2 uur bezig met haar behandelingen. Tijdens die uren breng je de klant van de fysio naar de ergotherapeut. Als de behandelingen klaar zijn help je de klant weer naar de taxi. Daarna rijden jullie samen terug naar het huis van de klant en breng je haar weer thuis.

De behandeling start binnen nu (20-09) en 6 weken. Het gaat om 2 á 3 dagdelen per week en de totale behandeling duurt een maand en kan worden verlengd. Het kan nog wel eens verschillen of dit in de ochtend of in de middag zal zijn.

Ben jij degene die mijn klant wil helpen? Geweldig! Vanuit Tom in de buurt vragen we je om een vrijwilligerscontract te tekenen en een verklaring omtrent het gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor betalen wij. Als alles in orde is kan je aan de slag als vrijwilliger. Vrijwilliger zijn is niet vrijblijvend. Dat begrijpen we maar al te goed. Om die reden zetten we onze vrijwilligers sowieso vaak in het zonnetje met leuke feestjes, een presentje rond de kerstdagen en de mogelijkheid tot het volgen van verschillende (thema) trainingen. Hou je het liever bij je taak dan is dat ook prima.

U kunt met mij contact opnemen via 088 900 45 67 of team.west@tomindebuurt.nl. Ik ben afwezig van 23 september t/m 7 oktober 2019.

gepubliceerd: 20 september 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.