Vrijwilligers gezocht

Categorieën:
gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers voor Buurten&ZoGraag vragen wij uw aandacht voor een nieuwe maatschappelijke onderneming, n.l.: “,Buurten & Zo” in De Jozef in Alphen aan den Rijn; waarbij de missie uitgedragen wordt:

‘Niemand wordt uitgesloten en iedereen kan meedoen in de samenleving'.

De Jozef is een unieke locatie in het centrum van Alphen met een grote binnentuin, onderdeel van het Hof van Alphen en De Jozef .

In het Hof van Alphen wonen ouderen die een maaltijdvoorziening missen.

Daarnaast woont er een groot gemêleerd gezelschap in De Jozef, waaronder jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook mensen, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt, waarvoor een laagdrempelige dagbesteding erg welkom is.

Met ons project kijken we onder goede begeleiding (via Visie R) naar de talenten en passies van mensen. Of je nu kookt, de servetten vouwt, piano speelt, gasten ontvangt of in de moestuin aan het werk bent, er is altijd iets te doen.

Het doel is dat men in een veilige omgeving een stap kan zetten naar een nieuw leven, een dagritme, plezier en wellicht een opleiding of betaalde baan.

Buurten & Zo is een buurt restaurant/ -centrum dat geopend is van maandag tot en met vrijdag. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje, het lezen van de krant of om met elkaar een spelletje of eventueel iets creatiefs te doen zoals handwerken o.i.d.

Gezondheid, mensen verbinden en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel.Voor dit mooie project zoeken wij vrijwilligers die zich (wellicht een aantal)dagdelen willen inzetten in het restaurant, de keuken, administratie, begeleiden van activiteiten of voor de website. Lijkt u dit wat?Heeft u vragen of interesse, neem contact met mij op

gepubliceerd: 5 februari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.